сите категории
EN

Граница за позадина

Ти си тука : Дома> Производи > Тапет за кора и стап > Граница за позадина

Граница за позадина

ОДЛУЖЕТЕ И ЛЕПЕТЕ ГРАНИЦА ЗА ПОЗАДИНУВАЊЕ Лесно се отстранува и повторно се поставува, нема да ги оштети ѕидовите или да остави лепливи остатоци. За употреба на која било сува чиста и мазна површина, ѕидови, дрво или стакло. Не е за употреба на текстурирани ѕидови.