сите категории
EN

Налепница за мермерни подови

Ти си тука : Дома> Производи > Налепница за под > Налепница за мермерни подови

Налепница за мермерни подови

Нашите луксузни винилни подни плочки се достапни во широк спектар на стилови, од сив винил до налепници за подни плочки од бел мермер, вклучувајќи опции со вградена подлога. Винилниот под со мермер изглед е хигиенски, лесен за чистење и целосно водоотпорен.