сите категории
EN

Тапет од 60 см излупени и стапчиња

Ти си тука : Дома> Производи > Тапет за кора и стап > Тапет од 60 см излупени и стапчиња

Тапет од 60 см излупени и стапчиња

ТАПЕТИ ОД 60 ЦМ ОД КОРА И ЛЕПИ ОТстранливи тапети од 60 см Ширина за изнајмувачите е спас бидејќи повеќе не мора да живеете со тие целосно беж ѕидови - отстранлива позадина за спас! А особено мермерната позадина од 60 см е забавна и лесна за инсталирање.