сите категории
EN

Тапет од 45 см излупени и стапчиња

Ти си тука : Дома> Производи > Тапет за кора и стап > Тапет од 45 см излупени и стапчиња

Тапет од 45 см излупени и стапчиња

45CM ТАПЕТИ СО КОРНИ И ЛЕПИ ОТСТРАНУВАЧКИ 45CM отстранливи тапети со стапчиња од ПВЦ за изнајмувачи беа спасителни бидејќи повеќе не треба да живеете со тие целосно беж ѕидови - отстранлива позадина за спас! Самолепливите тапети повторно ја стекнаа својата популарност и со добра причина - забавна е и лесна за инсталирање.